Udlejning af restaurant
Her kan du finde en lejer direkte til udlejning af dine restaurantlejemål eller dine ledige lokaler til restauration . Du kan se de lejere, der søger restaurantudlejning og restaurant til leje herunder. Du kan altid bruge søgefunktionen til at indsnævre søgningen ud fra forskellige kriterier, så du kun ser de lejere, der søger restuarant udlejning, der passer til dine restaurant lejemål. Mere info om udlejning af restaurantlokaler.
Få hurtig hjælp til udlejning via tlf: 25238710 eller mail: vip@lokaleportalen.dk.
-
Jeg søger restaurant til leje i Skanderborg, Randers eller Randers SV
Jeg ønsker at leje restaurant- Areal: 200-600 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Glostrup, Albertslund eller Høje Taastrup m.fl.
Vi søger 100-200 m2 restaurant til leje- Areal: 100-200 m2
- Huslejeudspil: 2.500DKK
-
Jeg søger restaurant til leje i Vesterbro
Vi søger 30-200 m2 restaurant i Vesterbro til leje- Areal: 30-200 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Århus C
Jeg søger lokaler i omfanget 150-200 kvadratmeter til restauration. Vi leder efter lokaler i Latinerkvarteret, Jægergårdsg...- Areal: 150-200 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Kolding
Vi søger 80-400 m2 restaurant i Kolding til leje- Areal: 80-400 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Silkeborg
Søger lokaler som har et serveringsareal fra 70-150 m2 og derudover lagerplads, køkken og toiletfaciliteter Søger lokale...- Areal: 70-150 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Nørrebro eller København NV
Vi søger 10-150 m2 restaurant i Nørrebro, København NV til leje- Areal: 10-150 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i København K, Vesterbro eller Frederiksberg m.fl.
Vi søger 150-400 m2 restaurant til leje- Areal: 150-400 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i København K eller København S
Jeg leder efter en butik til en mindre restaurant . 70-85 m2 Huslejer [xxxxx] Med depositum .men uden afståelse Christ...- Areal: 70-85 m2
- Huslejeudspil: 25.000DKK
-
Jeg søger butik eller restaurant til leje i Odense
Vi søger 40-120 m2 butik / restaurant til leje- Areal: 40-120 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Frederikssund
Vi søger 50-100 m2 restaurant i Frederikssund til leje- Areal: 50-100 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Vesterbro, Frederiksberg eller Østerbro m.fl.
Vi søger 70-180 m2 restaurant i Vesterbro, Frederiksberg C, Frederiksberg, Østerbro, Nordhavnen til leje- Areal: 70-180 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Aalborg Centrum, Aalborg SV eller Aalborg SØ m.fl.
Jeg kunne tænke mig at have lokal som base til en pizzeria det vil jeg meget gerne- Areal: 60-80 m2
- Huslejeudspil: 7.000DKK
-
Jeg søger kontor, butik, klinik, restaurant eller showroom til leje i Roskilde
Vi søger 100-300 m2 kontor / butik / klinik / restaurant / showroom i Roskilde til leje- Areal: 100-300 m2
- Huslejeudspil: 25.000DKK
-
Jeg søger lager, værksted, restaurant, showroom eller produktionslokaler til leje i Albertslund, Vallensbæk eller Taastrup m.fl.
Vi søger 40-100 m2 lager / værksted / restaurant / showroom / produktionslokaler til leje- Areal: 40-100 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Odense C
Vi søger 25-75 m2 restaurant i Odense C til leje- Areal: 25-75 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Køge, Næstved eller Odense C
Vi søger 110-200 m2 restaurant i Køge, Næstved, Odense C til leje- Areal: 110-200 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Aalborg SV
Vi søger 50-300 m2 restaurant i Aalborg SV til leje- Areal: 50-300 m2
-
Jeg søger butik, klinik, restaurant eller produktionslokaler til leje i Kongens Lyngby
Vi søger 100-400 m2 butik / klinik / restaurant / produktionslokaler i Kongens Lyngby til leje- Areal: 100-400 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Odense C
Vi søger 0-6000 m2 restaurant i Odense C til leje- Areal: 0-6000 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Vesterbro eller Nørrebro
We are looking for a 30to 50sqm space - We wish to make it a compact high volume modern restaurant/take away - Nørrebro ...- Areal: 30-50 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i København K, Vesterbro eller Østerbro m.fl.
hej jeg søger Restaurant med plads til 30-40 gæster, i københavn gerne centralt, vi er ca 3-4 i køkkenet og 3 tjener. hu...- Areal: 120-144 m2
- Huslejeudspil: 40.000DKK
-
Jeg søger restaurant til leje i København K
Vi søger 130-300 m2 restaurant i København K til leje- Areal: 130-300 m2
-
Jeg søger restaurant til leje i Esbjerg
Vi søger 90-277 m2 restaurant i Esbjerg Centrum, Esbjerg Ø, Esbjerg V, Esbjerg N til leje- Areal: 90-277 m2
-
Jeg søger kontor, lager, butik, restaurant, undervisningslokale eller showroom til leje i København K, Vesterbro eller Frederiksberg m.fl.
Skal anvendes til events og udlejning af selskabslokaler, fester, møder, konferencelokaler. Der skal være køkken eller mul...- Areal: 800-5000 m2
Ofte stillede spørgsmål
Lokaleportalen.dk er den største portal og søgemaskine for udlejning af lokaler til restauration og udlejning af erhvervslokaler og udlejning af lokaler på markedet. Vi benyttes af mange virksomheder, der søger lokaler til restauration til leje.
Vi benyttes flittigt af mæglere og erhvervsmæglere, men du er velkommen til at tage direkte kontakt til virksomhederne i vores database med henblik på udlejning af dine lokaler til restauration og lokaler, selv om du ikke benytter vurdering og rådgivning fra en rådgiver, mægler eller erhvervsmægler.
Hvis du har ledige lokaler til leje, ledige erhvervslejemål, lejemål, erhvervslejemål, erhvervsejendomme, investeringsejendomme, udlejningsejendomme, ejendomme og erhvervslokaler eller lokaler til udlejning er du kommet til det rigtige sted.
Guide: Udlejning af restaurant-lokaler
Når du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje, sælge eller afstå dine ledige lokaler til restaurant eller ledige erhvervslejemål er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine lokaler til leje, eller hvor du ikke får den leje som du havde forventet.
Vi har udviklet denne guide til, hvordan du hurtigst og bedst muligt gennemfører udlejning eller salg af restaurant.
1. Du skal reagere hurtigt når du får en opsigelse af dine lokaler til restaurant
Når din eksisterende lejer opsiger sit lejemål, har du som udlejer oftest minimum 3 måneder til at finde en ny lejer. Dette kan dog variere fra sted til sted, og derfor er det vigtigt at du tjekker din lejekontrakt, så du er sikker på hvor lang tid du har, inden du ikke længere modtager husleje.
Når du får en opsigelse, skal du derfor reagere hurtigt ved at sætte din restaurant til leje igen. Udlejning af lokaler, går nemlig ikke nødvendigvis hurtigt. Dette betyder ikke, at du skal leje dine lokaler ud til den første mulige lejer, men at du skal sætte dig godt ind i markedet, så du ved hvilken type lejer du skal søge, og hvilken pris du kan forvente at få for dine lokaler.
Mange erhvervsudlejere venter alt for lang tid med at gå i gang med udlejningsprocessen. Det ender med at koste udlejerne mange penge, fordi man ender med at have tomme lokaler, som man ikke får den månedlige leje for.
2. Lav en gennemgang af dine lokaler til restaurant
Det er vigtigt, at du starter med at sætter dig godt ind i hvilken type lokaler til restaurant du har. Hvad er størrelsen på lokalerne.
Det er også vigtigt at du overvejer hvilke services og faciliteter du kan tilbyde. Er der mødefaciliteter, mødelokaler kantine, parkering eller andet som kan være interessant for lejerne? Hvis du kan tilbyde noget som virksomhederne ikke kan finde andre steder, er det en fordel.
Det er ligeledes vigtigt at du gennemgår lejemålet og sørger for, at det fremstår lækkert og indbydende. Husk at lejerne vil have glæde af at leje en restaurant der er velholdt og indbydende.
Når du har styr på ovenstående, kan du begynde at tænke over hvordan du vil prissætte dine lokaler til restaurant. Her er det vigtigt at du tager højde for en række forhold som f.eks. størrelse, beliggenhed, services og faciliteter. Du skal også være opmærksom på, hvad der er standard i markedet, så du ikke prissætter dig selv ud af markedet. På Lokaleportalen.dk kan du altid se hvad lignende lokaler til restaurant koster.
3. Lav en profil af din kommende lejer
Når du har analyseret dit lejemål og dets fordele, kan du begynde at tænke over hvilken type virksomheder der vil have glæde af at leje dine lokaler til restaurant. Hvilke brancher passer bedst til din beliggenhed? Hvilke størrelser af virksomheder vil have glæde af dine faciliteter? Og hvilke services vil de sætte pris på?
Som udlejer tjener du dine penge igennem langvarige udlejninger. Det er meget dyrt at have lejere i kortere tid. Desto bedre du er til at lave en profil af din ideelle lejer, desto større chance er der for, at du finder den rigtige lejer, der bliver i mange år.
Forudsætningen for at tjene mange penge som udlejer er nemlig, at man har en lejer igennem mange år. Det betyder at man både skal finde den rigtige lejere (som passer godt til lokalerne), men også skal finde en succesfuld virksomhed som lejer, som vil kunne betale husleje i forhåbentlig mange år.
4. Beskriv dit restaurantlejemål i en salgsopstilling
Nu er du klar til at lave en salgsopstilling. Formålet med salgsopstillingen er at skabe et overblik over lejemålet vinklet i forhold til hvilke lejere du ønsker at få ind i lejemålet.
Salgsopstillingen skal bl.a. indeholde data om areal, beliggenhed, type, pris, årlige omkostninger, øvrige forhold.
Hvis du ønsker at afstå et restaurantlokale eller sætte en restaurant til salg, er det vigtigt at salgsopstillingen indeholder information om pris for afståelse, salgspris og huslejen.
Salgsopstillingen skal også indeholde en fyldig beskrivelse af lejemål samt fotos.
5. Find ud af om du vil bruge en erhvervsmægler
De fleste ejendomsselskaber og private udlejere står selv for udlejningen af deres restaurantlejemål, da det er meget let. Men der er mulighed for at bruge en erhvervsmægler, der er specialiseret i at udleje lokaler til restaurant.
Erhvervsmægleren kan hjælpe dig med
-De laver en salgsopstilling og vurdering
-De finder potentielle lejere
-De laver en lejeaftale
-De står for al kontakt med lejer og med rådgivning om den optimale lejer
-De sørger for at lejemålet bliver lejet ud
Det kan være en fordel at anvende en erhvervsmægler da de kan have et større netværk og dermed kan finde flere potentielle lejere. De står også for al kontakt med lejerne og sørger for at lejemålet bliver lejet ud. En erhvervsmægler koster typisk et gebyr på 10-15% af det første års leje.
Mange dårlige erfaringer med erhvervsmæglere:
Mange ejendomsselskaber og private udlejere, har dårlige erfaringer med mæglere. De oplever nemlig at erhvervsmægleren ikke arbejder særlig hårdt med udlejningen af lejemålet efter at erhvervsmægleren først har fået restaurantlejemålet i kommission. Hvis man vælger en erhvervsmægler, skal man være rigtig opmærksom på, hvordan og hvor meget erhvervsmægleren arbejder med udlejningen af restauranten.
En anden grund til at mange ejendomsselskaber og private udlejere har dårlige erfaringer med erhvervsmæglere, er at der er mange useriøse erhvervsmæglere på markedet. De useriøse erhvervsmæglere opkræver markedsføringsgebyr for deres ydelser, men leverer ikke den forventede service. De useriøse erhvervsmæglere giver ofte ejendomsselskaber og private udlejere falske forhåbninger om hurtig udlejning for at få kontrakten på udlejning af ejendomme, erhvervsejendomme, butiksejendomme og investeringsejendomme.
Giv ikke erhvervsmægleren lejemålet i enekommission
Hvis du vælger at arbejde sammen med en erhvervsmægler. er det vigtigt at du ikke giver erhvervsmægleren restaurantlejemålet i enekommission. Hvis erhvervsmægleren ikke har lejemålet i enekommission, tjener erhvervsmægleren kun penge, hvis erhvervsmægleren lejer lejemålet ud. Dermed kan du selv arbejde med udlejning af lejemålet samtidigt med erhvervsmægleren – og betaler ikke penge til erhvervsmægleren hvis du selv finder en lejer
Hvis du ikke giver erhvervsmægleren sagen i enekommission, kan du også lade flere forskellige erhvervsmæglere arbejde med udlejningen af lejemålet. På den måde kan du være sikker på, at flere mennesker ser dit lejemål og dermed øger chancerne for at finde en lejer.
Betal ikke markedsføringsbidrag til erhvervsmægleren
Mange erhvervsmæglere opkræver et større markedsføringsbidrag, som en del af deres aftale. Hvis en mægler, som vil være din rådgiver, vil opkræve et markedsføringsbidrag, er det et dårligt tegn på at han ikke har adgang til relevante lejere til dit lejemål. Du bør derfor aldrig betale et markedsføringsbidrag til en erhvervsmægler.
6. Markedsfør dit restaurantlejemål
Nu er du klar til at starte markedsføringen af dine lokaler. Her er den oplagte proces
Annoncér dine lokaler på Lokaleportalen.dk
Det er meget vigtigt at du laver en god annonce, der beskriver dine lokaler og dine kontaktoplysninger klart og tydeligt. Husk at få taget nogle gode billeder af dine lokaler, så lejerne kan se hvad de lejer.
Du lægger din annonce direkte op her på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal og søgemaskine for ledige erhvervslokaler. Lokaleportalen.dk benyttes af næsten alle virksomheder, der er på jagt efter nye lokaler. Ved at annoncere dine lokaler på Lokaleportalen.dk, eksponerer du med andre ord lokalerne til restaurant for en stor del af de virksomheder, der leder efter lokaler på et givent tidspunkt.
Tag direkte kontakt til de virksomheder, der søger lokaler til restaurant
Du kan også tage direkte kontakt til de virksomheder, der søger nye lokaler til restaurant. Mange af disse virksomheder beskriver nemlig deres ønsker på Lokaleportalen.dk. Du kan søge direkte i kartoteket efter lejere og tage direkte kontakt til de virksomheder, der søger lokaler, der minder om dine lokaler til restaurant og invitere dem til en fremvisning.
Brug dit netværk til at finde en lejer
Mange virksomheder finder deres nye lokaler gennem netværk og personlige kontakter. Så hvis du kender nogen, der leder efter nye lokaler, så tag fat i dem og fortæl dem om dine lokaler til restaurant. Måske kan I indgå en aftale.
Brug sociale medier
Sociale medier er en oplagt mulighed for at nå ud til mange potentielle lejere på en gang. Lav en annonce på Facebook eller andre sociale medier, så flere kan se dine lokaler.
7. Fremvis restaurantlejemålet
Nu begynder det at strømme ind med interesserede lejere. Når du fremviser restaurantlejemålet, så sørg for at have en mental liste med spørgsmål, så du kan finde ud af, om de er det rigtige match til dine lokaler. Husk at giv lejerne tid til at se sig omkring og stille spørgsmål. Husk også at være åben i forhold til forhandling om pris og i forhold til de potentielle lejeres ønsker.
8. Tjek lejeren ud
Når du har fundet en lejer, som du tænker, du vil leje din restaurant ud til, er det meget vigtigt at du tjekker lejeren ud. Det vigtigste er du undersøger lejerens økonomiske forhold. Du kan let trække lejerens regnskaber via offentlige databaser. Det er også vigtigt at du bruger din mavefornemmelse. Det kan nemlig blive meget dyrt at leje lokaler ud til den forkerte lejer.
9. Underskriv lejekontrakten
Når du har undersøgt lejeren og er sikker på, at alt er i orden, så er det tid til at underskrive lejekontrakten. Husk at få lejekontrakten tjekket af en advokat, så du er sikker på, at den er i orden. Lejekontrakten skal blandt andet indeholde information om lejen, depositum, bindingsperiode, anvendelsesområder, forventede omkostninger, vedligeholdelse og fremleje.
10. Hold øje med din restaurant
Selvom du har underskrevet en lejekontrakt med en lejer, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke længere skal holde øje med dine lokaler til restaurant. Du skal stadigvæk følge med i, hvordan det bliver vedligeholdt, og om der sker skader og om lejeren i det hele taget behandler din ejendom ordentligt og fair.