Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Ejendom til salg, Hårlev, Hovedgaden 47

Hovedgaden 47, 4652 Hårlev
  • Ejendom til salg
  • 242 m2
  • 1.995.000 kr.
Ejendom til salg, Hårlev, Hovedgaden 47
Hovedgaden 47, 4652 Hårlev
  • Ejendom til salg
  • 242 m2
  • 1.995.000 kr.

Ejendom til salg, Hårlev, Hovedgaden 47

Kjeldskov & Co Erhverv
Julie Hindsgaul Hansen
tlf: 43900002
julie@kjeldskov.dk
Se alle udlejerens annoncer

Fakta

Rapportér fejl
Vis på kort
  • 262812
  • Ejendom
  • 242 m2
  • 659 m2
  • 1.995.000 kr.
  • 208.200 kr.

Potentiale midt i bylivet…

Her på hjørnet af Hovedgaden og Nymøllevej, hvor byens puls mærkes, ligger en ejendom med potentiale. Med både erhverv og bolig åbner denne ejendom op for en investering, der forener synlighed og ro.

I Hårlev, en landsby med rødder dybt plantet i vikingetiden, rejser ejendommen sig som et centralt knudepunkt. Her kan livet slå rødder og blomstre. Hårlev er et levende fællesskab med et rigt foreningsliv og gode indkøbsmuligheder, blot 20 minutter fra Køge. Det bedste af begge verdener – en placering midt i byens liv og en solrig, ugenert have, hvor hverdagens tempo kan få lov at stilne af.

Her får du både et erhvervslejemål og to separate boliglejemål, perfekt til investoren med øje for muligheder. Erhvervsdelen er 65 kvm med store vinduer, der lader lyset strømme ind og giver synlighed ud til Hovedgaden – i øjeblikket hjem for en frisør. De to boliger, én i stueetagen og én på første sal, er indrettet med hvide køkkener og badeværelser og står klar til at blive rammerne om nye minder. Stueetagen bliver ledig til november, hvilket åbner for nye perspektiver, uanset om du vil udleje eller tage ejendommen i brug selv. Ejendommen har brug for lidt kærlig istandsættelse, men med det rette blik kan ejendommendenne omdannes til en perle af moderne komfort og økonomisk potentiale.

Investeringen og det store potentiale giver dig den helt rette mavefornemmelse midt i Hårlev.

Information og data

Denne erhvervsejendom til salg ligger på Hovedgaden i Hårlev. Hårlev har postnummeret 4652, og ligger i kommunen Stevns, som ligger på Region Sjælland. Ejendommen er i alt 242 m2. Salgsprisen for ejendommen er 1.995.000 kr.

Lignende lokaler

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ejendomme til salg i Hårlev over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ejendomme til salg i Hårlev over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ejendomme til salg i Hårlev på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye ejendomme i Hårlev der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af ejendomme i Hårlev der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hårlev over tid, samlet statistik over nye erhvervslejemål til salg i Hårlev over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hårlev over tid.

Dato Alle ejendomme til salg Nye ejendomme til salg Solgte ejendomme
26. oktober 2024 1 1 0

Statistik over udbuddet af ejendomme til salg i Hårlev

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ejendomme til salg i Hårlev. Se også samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Hårlev over tid, samlet statistik over nye erhvervslejemål til salg i Hårlev over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Hårlev over tid.

Erhvervslejemål
Antal ledige lokaler 1
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 242
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 8.243